Taiteilijat O
fi en sv
  • joulukuu 2018

    Kuukauden taiteilija
    joulukuu 2018

    Heidi Aulikki Puumalainen

Tutustu jäseniin

Jäsenlistasta löytyvät yhdistyksen noin 150 jäsentä ja linkkejä heidän kotisivuilleen.

Teosten hankinta

Taidetta kotiin ja julkiseen tilaan.

Kuinka hankkia Taiteilijat O:n jäsenten teoksia?

blOgi

4.11.2018 klo 17.12
Taiteilijat O ry, Konstnärerna O rf on vuonna 2006 perustettu taideteollisen alan kuvataiteilijoiden ammatillinen ja valtakunnallinen taiteilijajärjestö.

Taiteilijat O ry:n jäseniksi voidaan hyväksyä kuvataiteilijoita, jotka teoksissaan käyttävät materiaalipohjaista ilmaisua ja joiden taiteessa taideteollisuuden perinteet ovat konkreettisina tai käsitteellisinä lähtökohtina. Tällä hetkellä yhdistyksellä on noin 150 jäsentä.

Järjestön tarkoituksena on edistää ja kehittää taideteollisten alojen nykytaidetta ja vahvistaa sen asemaa taiteen monimuotoisessa kentässä. Taiteilijat O ry:n toiminta painottuu taiteilijana toimimisen ammatillisten edellytysten kehittämiseen. Alan taiteen tunnettavuutta pyritään edistämään mm. näyttelyitä ja tapahtumia järjestämällä paitsi oman alan sisällä myös vuoropuhelussa muiden kuvataiteen osa-alueiden taiteilijoiden kanssa.

Taiteilijat O ry on jäsenenä Teollisuustaiteen Liitto Ornamossa. Taiteilijat O ry:n tavoitteena on muodostaa linkki Ornamon ja Suomen Taiteilijaseuran välille.

Lue lisää